VITAMINOK

Life Magnézium + B6

Magnéziumot és B6 vitamin tartalmazó étrend kiegészítő készítmény
Nettó tömeg: 150g

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtságot és a kifáradás csökkentéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a  hormonális aktivitás szabályozásához.

Adagolás: napi egy tablettát folyadékban egészben lenyelni

KERESSE: 

Life C-vitamin 500 mg + D3-vitamin + csipkebogyó kivonat narancs ízű rágótabletta

Nettó tömeg: 212,25

C-vitamin rágótabletta kellemes narancs ízben. Mesterséges színezék és aroma mentes. C-vitamint, D3-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a csontozat, a porcok, a fogíny, a fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozathoz, az egészséges izomfunkció fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.C-vitamin 500 mg + D3-vitamin + csipkebogyó kivonat.

KERESSE: 

 Liquid Collagen

Kollagén tartalmú étrend kiegészítő folyadék C vitamin nál és édesítőszerrel
Szederízesítésű

A kollagén az egyik legelterjedtebb fehérje, meg fontos szerepet játszik a csontok rugalmasságában, porcszövet felépítésében. A belülről fakadó frissesség és az egészséges, ragyogó bőr vegyületének is szokták nevezni.
A kollagént az emberi test maga is előállítja, ám termelődése akkorra lelassul, ezért pótlásukra Lehet szükség. A hozzáadott C vitamin segíthet a collagen képződést és ezen keresztül hozzájárulhat a csontok, porcok, erek, bőr, in & fogok normál állapotának fenntartásához. 

Adagolási javaslat: Felrázás után keverjen két evőkanál (250ml) folyékony kollagén t 150 ml vízbe. 

KERESSE: