fűszerek

VANÍLIA PASTA

ÖSSZETEVŐK: Agavé szirup, Víz, Természetes vanília aroma / vanília kivonat, Vanília magvaj, Inulin, tragakantgumi
NETTO TÖMEG: 50 G

A vaníliarúdpaszta egy viszkózus, édes összetevő, amely egyesíti a tiszta vaníliakivonat és a vaníliarúd legjobb tulajdonságait. A szakácsok és az otthoni sütők egyaránt szeretik a vaníliarúdpaszta kényelmét az egész vaníliarúd kikaparásával szemben, amikor sütemények, sütemények, fagylaltok és sok más étel ízesítésére használják.

Hasznos hozzávalója a vanília ízt igénylő süteményeknek és egyéb finomságoknak.

MADAGASZKÁRI VANÍLIA RÚD

NETTO TÖMEG: 1,5 G

A madagaszkári vanília rúd a kiemelkedő íz- és aromavilága által a legkedveltebb és a legkeresettebb vanília. A gazdag, sötét és krémes íz mellé egy elsöprő édes, vajas aroma társul.Tökéletesen felhasználhatóak számos sütemény recepthez, italba és desszerthez. Általában kettévágva, a magját kikaparva hasznosítható. A vanília rúd belseje hordozza a legintenzívebben a jellegzetes vanília ízt. Az édességek és a gyümölcsök mellett a bátrabbak húsokat és a tenger gyümölcseit is ízesíthetik vele. A csomagolás felbontás után újra lezárható, így a maradék vaníliaminősége az első használat után is hosszan megőrizhető.

KERESSE: 

VANÍLIA ŐRLEMÉNY

ÖSSZETEVŐK: 100 % MADAGASZKÁRI VANÍLIA
NETTO TÖMEG: 6 G

A madagaszkári vanília rúd a kiemelkedő íz- és aromavilága által a legkedveltebb és a legkeresettebb vanília. A gazdag, sötét és krémes íz mellé egy elsöprő édes, vajas aroma társul. Tökéletesen felhasználhatóak számos sütemény recepthez, italba és desszerthez.

Tárolás: Legfeljebb 25 fokon fénytől, nedvességtől védve, száraz helyen.

Natur citrom paszta

NETTO TÖMEG: 50 G


Tárolás: Legfeljebb 25 fokon fénytől, nedvességtől védve, száraz helyen.

Natur ORANGE paszta

NETTO TÖMEG: 50 G


Tárolás: Legfeljebb 25 fokon fénytől, nedvességtől védve, száraz helyen.

VISSZA A TERMÉKEKHEZ