Új generációs élelmiszerek

Nem múlhat el szeptember házi almás pite nélkül. Mandulaliszttel próbáltad már?

Hozzávalók

- 400 g liszt (zabliszt+mandulaliszt)
- 150 g kókuszolaj
- 20 g Xilit 100%
- 1 ek. szódabikarbóna
- 2 tojás
- 3 ek. víz
- 600 g lereszelt alma
- fahéj ízlés szerint
- 100 g darált dió


Elkészítés

1. Gyúrd össze a tészta hozzávalóit - ha esetleg nem áll össze rendesen, adj még hozzá egy kis vizet.

2. A tészta felét nyújtsd ki, majd nyomkodd egy kisebb kivajazott tepsibe.

3. Halmozd rá az almát, amit előtte összekevertél a darált dióval és a fahéjjal.

4. A  tészta másik felét morzsold a tetejére morzsoljuk.

5. 190 fokon süsd 20-25 percig sütjük.

 

Még több szuper receptért kattints ide vagy ide!

(A recept forrásáért kattints ide, a kép csupán illusztráció.)

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék