Új generációs élelmiszerek

Szerző: Variocom
2014. 10. 20., hétfő

A tisztán természetes összetevőket tartalmazó gabonakávék nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, tartósítószerek és színezékek nélkül készülnek. Készülhetnek árpából, rozsból vagy éppen cikóriából, teljesen növényi eredetűek. 

5 fontos tény a gabonakávékról

1. Rendkívül gazdagok élelmi rostokban, amelyek segítik az emésztést és javítják a bélműködést. 

2. Magas az ásványi anyag és vitamintartalmuk: a magnézium, a kálcium, a cink és a vas mellett B1- és B2-vitamint is tartalmaznak.

3. Tökéletes alternatívát nyújtanak azok számára, akik szeretnék csökkenteni napi kávéadagjukat, de nem szeretnének megválni a kávézás rítusától.

4. Mivel nem tartalmaznak koffeint, ezért gyerekeknek, várandós és szoptató kismamáknak, illetve időseknek és koffeinérzékenyeknek is bátran fogyaszthatják.

5. Nem emelik meg a vérnyomást, illetve sem az érfalakra, sem a fogzománcra nincsenek kedvezőtlen hatással.

Szeretnéd kipróbálni? Kattints ide!

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék