A mandulafa szubtrópusi növény. Legközelebbi rokona az őszibarack, távolabbi rokonai között üdvözölhetjük a szilvát és a kajszit.
Nem elég, hogy egy roppant finom és egyszerű édességgek van dolgunk: még a fogyókúránkat sem ronthatjuk el vele... Ráadásként még a sütőnket sem kell bekapcsolnunk.
Nem múlhat el az ősz gesztenyeíz és -illat nékül! Egy izgalmas, naranccsal megbolondított recepttel kedvezünk a gesztenye szerelmeseinek!
A tisztán természetes összetevőket tartalmazó gabonakávék nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, tartósítószerek és színezékek nélkül készülnek. Készülhetnek árpából, rozsból vagy éppen cikóriából, teljesen növényi eredetűek.
Izgalmas almás finomság egy kis karamellával megbolondítva. Egy sütemény, ami feldobja a még a legködösebb őszi nap hangulatát is!
A kókuszolaj karrierje meglehetősen gyorsan ível felfelé. Köszönheti ezt többek között annak a ténynek, hogy sütéshez, főzéshez és pároláshoz egyaránt használható, ráadásul könnyen felszívódik és adalékanyagmentes. Tökéletes alternatívája a napraforgóolajnak. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően még a szépségiparban is felütötte a fejét.
Dübörög az almaszezon, így hát mikor sütnénk omlós almás pitét, ha nem most. Könnyű, finom almás piténkhez mandulalisztet használtunk, töltelékéhez pedig a legmosolygósabb almákat válogattuk össze a piacon!
A tökmagliszt több szempontból is kifejezetten jótékony hatással van az emberi szervezetre. Magas fehérjetartalmú, ezért vegetáriánusok és vegánok is egyaránt fogyaszthatják. Paleolit étrendbe is beilleszthető.