Új generációs élelmiszerek

A brownie önmagában is nagyon finom, de eperrel megbolondítva visszautasíthatatlan. Ezzel a recepttel pedig még a bűntudat miatt sem kell aggódnod, mert a legalakbarátabb hozzávalókat válogattuk össze hozzá...

Hozzávalók

- egy bögre mandulaliszt
- fél bögre cukrozatlan kakaópor
- 5 ek kókuszcukor
- fél bögre kókuszolaj
- 1 dl kókusztej
- Ezerédes folyékony édesítőszer (ízlés szerint)
- 1 db tojás
- fél kávéskanál fahéj
- egy csipet só
- eper a díszítéshez

Elkészítés

1. Egy tálban keverd a mandulaliszthez a kakaóport, a kókuszcukrot, a fahéjat és egy csipet sót.

2. Egy másik tálban vegyítsd össze a többi hozzávalót is: a tojást, a kókusztejet, az olvasztott kókuszolajat ízlés szerinti folyékony édesítőszerrel. Kézi habverővel keverd krémesre.

3. A száraz keveréket fokozatosan keverd a masszához, majd dolgozd csomómentesre.

4. Öntsd a masszát egy sütőpapírral bélelt sütőformába, simítsd el a tetejét, majd irány a 180 fokra előmelegített sütő. 20-25 perc sütés kell neki.

5. A kihűlt brownie-t díszítsd eperszeletekkel.

 

Még több szuper receptért kattints ide vagy ide!

(A recept forrásáért kattints ide, a kép csupán illusztráció)

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék