Új generációs élelmiszerek

Szerző: Variocom
2016. 12. 22., csütörtök

Tudtad, hogy ha bebundázod a banánt, még finomabb?

Hozzávalók

- 2 banán, félben és hosszában elvágva
- 2 tojás
- fahéj
- szerecsendió
- kókuszliszt
- kókuszolaj
- 2 evőkanál kókusztejszín

 

Elkészítés

1. A tojásokat felverjük és belekeverjük a tejszínt.

2. Egy másik tálban a kókuszlisztet összekeverjük a szerecsendióval és a fahéjjal.

3. A banán szeleteket először a fűszeres lisztben megforgatjuk, majd a sűrű tojásos keverékben alaposan megmártjuk, végül forró kókuszolajban szép piros-ropogósra sütjük. 

 

Még több szuper receptért kattints ide vagy ide!

(A recept forrásáért kattints ide, képünk csupán illusztráció.)

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Címkék